top of page

Systeembeheerder Allround

Dienstverlener
Alphen aan den Rijn
Infrastructure

Bij een ICT dienstverlener met toonaangevende klanten, ambitieuze ICT uitdagingen, superleuke collega’s, uitstekende arbeidsvoorwaarden in de mooiste opdrachten.

 

De functie

BitConnect biedt jou de functie van Allround Systeembeheerder. Als allround systeembeheerder draag je de medeverantwoordelijkheid voor incidenten bij klanten. Jij houdt je bezig met het ontwerpen en uitvoeren van het Systeembeheer (Citrix en Windows servers) en bent betrokken bij omvangrijke projecten op klantlocaties. In deze rol zul je te maken krijgen met diverse omgevingen, uitvoeren van migraties, upgraden van applicaties en communicatie met o.a. developers en leveranciers. Je zal werken met state of the art technologie.
 

Zij vragen:

  • Minimaal 3 jaar ervaring als Systeembeheerder of Netwerkbeheerder

  • Uitgebreide kennis van Office 365, Exchange, SharePoint, Citrix en Windows Server 2016

  • Kennis van en ervaring van Clouddiensten en webhosting diensten is een pré.
     

Het bedrijf

De organisatie waarin je komt te werken is een organisatie die kostenbesparende ICT-oplossingen en diensten levert. Een professioneel en persoonlijk bedrijf waarbij de mens centraal staat. Het heeft zo’n 50 medewerkers en is een gezellige platte club met heldere open communicatie en korte lijnen. Je treft er dagelijks een volle fruitmand en heerlijke Nespresso koffie, werkend in een inspirerende omgeving in een kantoor tussen het groen van een mooie stadspark. Kleine teams waar mensen zich thuis voelen en waar collegialiteit en plezier in het werk de boventoon voeren.

Standplaats locatie Alphen a/d Rijn.

 

Zij bieden:

  • Salaris van 3100 tot 4300 euro bruto p/m

  • Mobiliteitsregeling / Auto van de zaak

  • Diverse opleidingen overeenkomstvrij

 

Via ons

Je nieuwe baan vinden via BitConnect betekent het kunnen kiezen uit de beste bedrijven, uitstekende arbeidsvoorwaarden en vooral, volledig de ruimte krijgen om een weloverwogen besluit te nemen!

 

Neem direct contact met ons op voor een interview. Je kan recruiter Jurandy Westerhout bereiken op 0621701707 of via jurandy@bitconnect.nl

bottom of page