top of page

Systeembeheerder

Consultancy
Utrecht
Infrastructure

Bij een goed gevestigde IT-dienstverlener, gespecialiseerd in het leveren van diensten aan met name de grotere overheid. Hier zal je zoveel mogelijk ingezet worden in jouw eigen woonregio!

 

De functie

BitConnect biedt jou de functie van Systeembeheerder. Als systeembeheerder ga je binnen deze organisatie werken met de nieuwste technologieën op het gebied van beheer en inrichten van infra omgevingen. Dit zal o.a. bestaan uit Windows Server 2003 en/of 2008 (+AD / Exchange), Virtualisatie (VMware en/of Hyper-V), Netwerken (Cisco , HP-switches/routers), Security en/of Storag, backup / restore, Monitoring (bv SCOM en/of Nagios), Client-Server (bv Citrix, App-V en/of SCCM).

 

Zij vragen:

  • Hbo werk- en denkniveau

  • Minimaal 4 jaar werkervaring als Windows Systeembeheerder

  • Communicatief

 

Het bedrijf

De organisatie waarin je komt te werken is onderdeel van een grotere groep, waarbij het gericht is op het tijdelijk leveren van prima ICT’ers aan diverse klanten (met name de grotere overheid) die werken met vaste mantelleveranciers. Het biedt haar klanten dan ook goed opgeleide specialisten, met de juiste technologische / methodologische kennis, betrokkenheid en ervaring. Die ook echt toegevoegde waarde kunnen bieden aan de klant! Het is tussen de 100 en 150 medewerkers groot en werkt veel met partners en freelancers. Alles gericht op het leveren van kwaliteit. Je kan ervan verzekerd zijn dat je zal deelnemen aan hoogwaardige projecten en infra omgevingen.

Hoofdkantoor locatie Utrecht.

 

Zij bieden:

  • Salaris van 3500 tot 5500 euro bruto p/m

  • 10% vakantiegeld

  • Mobiliteitsregeling

  • Bonusregeling

  • Mogelijkheid om thuis en/of parttime te werken

 

Via ons

Je nieuwe baan vinden via BitConnect betekent het kunnen kiezen uit de beste bedrijven, uitstekende arbeidsvoorwaarden en vooral, volledig de ruimte krijgen om een weloverwogen besluit te nemen!

 

Neem direct contact met ons op voor een interview. Je kan recruiter Jurandy Westerhout bereiken op 0621701707 of via jurandy@bitconnect.nl

bottom of page