top of page

Supportmedewerker / Systeembeheerder

Software
Utrecht
Infrastructure

Bij een SAP gespecialiseerde dynamische organisatie met volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en zelfontplooiing!

 

De functie

BitConnect biedt jou de functie van Supportmedewerker / Systeembeheerder. Als Supportmedewerker / Systeembeheerder wordt je binnen deze organisatie medeverantwoordelijk voor het beheer van het Cloud platform. In deze technische rol zorg je ervoor dat de klanten altijd op een snelle en veilige manier toegang hebben tot hun bedrijf kritische applicaties en draag je bij aan een optimale werking van het systeem. Met je brede kennis van netwerken, virtualisatie, storage, Microsoft en Linux word je medeverantwoordelijk voor de uitrol van nieuwe omgevingen en bij het migreren van systemen. Je zal ook een aanspreekpunt zijn voor technische vragen van klanten en de interne organisatie, bewaakt monitoringsystemen, bezig met het uitvoeren van periodieke controles en upgrades, en het zorgdragen van installatie en beheer van netwerken op klantlocaties. De technische omgeving omvat iig Microsoft Windows Server (AD/ RDS), Microsoft Exchange / Office 365, Linux (SuSE/ Debian) en Cisco Networking (routers/ switches/ firewalls).

 

Zij vragen:

  • Afgeronde MBO-4 of HBO opleiding op het gebied van ICT

  • Minimaal 2 jaar werkervaring als systeembeheerder

  • Minimaal Microsoft MCSA/ Cisco CCNA gecertificeerd

  • Een B rijbewijs 
     

Het bedrijf

De organisatie waarin je komt te werken is een Gold partner van SAP. Het is al ruim 20 jaar actief op gebied van ontwikkeling en beheer van ERP systemen en is daarnaast al ruim 5 jaar actief met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van webshops, portals en webapplicaties. Als familiebedrijf is het ongeveer 30 medewerkers groot.

Het Cloud platform waar jij op gaat werken bevind zich in de meest toonaangevende tier 3+ datacenters van Nederland en is volledig in eigen beheer. Vanuit de Cloud biedt het een breed scala aan Private Cloud en SAP hosting diensten en werken zij uitsluitend met de laatste virtualisatie technieken en systemen. Je zal je gespecialiseerd verdiepen in de nieuwste technieken en systemen

Locatie Utrecht.

 

Zij bieden:

  • Salaris van 3100 tot 4350 euro bruto p/m

  • Mobiliteitsregeling

  • Opleidingsmogelijkheden

 

Via ons

Je nieuwe baan vinden via BitConnect betekent het kunnen kiezen uit de beste bedrijven, uitstekende arbeidsvoorwaarden en vooral, volledig de ruimte krijgen om een weloverwogen besluit te nemen!

 

Neem direct contact met ons op voor een interview. Je kan recruiter Jurandy Westerhout bereiken op 0621701707 of via jurandy@bitconnect.nl

bottom of page