top of page

Senior .Net ontwikkelaar

Overheid
Apeldoorn
.Net

Bij één van de grootste .Net toepassingen van Nederland. Zeer omvangrijke databases die 24/7 online beschikbaar moeten zijn. Werk met 150 mensen binnen een SAFe/Agile-organisatie!

 

De functie

BitConnect Recruitment biedt je de functie aan van Senior.Net ontwikkelaar bij een overheidsinstelling. Als Senior .Net ontwikkelaar bij deze organisatie ga je aan één van de grootste systemen werken. Het kent ongeveer 30 componenten met een totale omvang van ongeveer 16.000 functiepunten. In jouw rol als senior begin je jouw dag meestal met een scrumsessie waarin jouw teamleden vertellen waar zij staan in het project. Je adviseert je collega's en je staat de junior .net ontwikkelaars bij in hun werkzaamheden. Zo stuur en coach je jouw team op een wijze waarbij je oog hebt en houdt voor zowel de relatie als het resultaat. Tegelijkertijd is jouw expertise in de uitvoering ook hard nodig. Je reviewt detailontwerpen van applicaties en bouwt applicatiecomponenten op basis van gedetailleerde ontwerpspecificaties. Uiteraard documenteer je de bouwtesten en je zorgt ervoor dat applicaties binnen de infrastructuur geïntegreerd worden. Je handelt incident- en probleemmeldingen af. Ook de managers hebben baat bij jouw .Net-kennis. zij gaan ook graag met jou in gesprek. Je treedt op als spreekbuis van de ontwikkelteams in overleggen met zowel in- als externe stakeholders. Kortom: de Microsoft-ontwikkelstraat geeft jou de mogelijkheid om spijkers met koppen te slaan en alle voordelen te benutten die .Net te bieden heeft. 
 

Zij vragen:

  • Minimaal 5 jaar werkervaring in de ontwikkeling van complexe webgebaseerde en service georiënteerde enterprisesystemen. 

  • Minimaal 5 jaar ervaring in het geven van inhoudelijke richting en sturing aan teams van ontwikkelaars. 

  • Ruime kennis van de Microsoft-technologieën ASP, C#, .Net Framework 4, Visual Studio 2015, MVC en SQL, met daarbij ontwikkelprocessen zoals Scrum, Agile, TDD en RUP. 
     

Over de organisatie

Een overheidsinstelling waar ruim 28.000 mensen werken verspreid over het hele land. In teams werken medewerkers met uiteenlopende achtergronden en opleidingsniveaus aan de dienstverlening voor miljoenen burgers en bedrijven. Het is volop in beweging; de rol van data wordt steeds groter en werkzaamheden worden in toenemende mate gedigitaliseerd. Het richt zich om burgers en bedrijven in Nederland nog beter van dienst te kunnen zijn. Het kent een informele doch zeer professionele werkomgeving.

Locatie Apeldoorn

 

Zij bieden:

  • Salaris van 2600 tot 4800 euro bruto p/m

  • Een 32- of 36 urige werkweek

  • Pensioenregeling

  • Reiskostenvergoeding

  • Ziektekosten vergoeding

 

Via ons

Je nieuwe baan vinden via BitConnect Recruitment betekend het kunnen kiezen uit de beste bedrijven, uitstekende arbeidsvoorwaarden en vooral volledig de ruimte om een weloverwogen besluit te nemen!

 

Neem direct contact met ons op voor een interview. Je kan recruiter Jurandy Westerhout bereiken op 0621701707 of via jurandy@bitconnect.nl   

bottom of page