top of page

Senior .Net Developer

E-Marketing
Den Haag
.Net

Bij een Europese marktleider, een goede beloningstructuur, nauwe samenwerking binnen een hecht team en volop ruimte voor eigen inbreng en initiatieven!

 

De functie

BitConnect Recruitment biedt je de functie aan van Senior .Net Developer bij een marketingorganisatie. Als Senior .Net Developer bij deze organisatie ga je Samen met andere programmeurs nieuwe en bestaande (inter)nationale high traffic websites en –applicaties ontwikkelen. Deze kennen een grote exposure, zowel nationaal als internationaal. Samen met de Product Owner denk je mee over de mogelijkheden binnen het product en je begeleidt het junior team om hen naar een hoger niveau te tillen dmv kennisdeling. Hierbij je gebruik je de nieuwste technologieën en ontwikkeltechnieken binnen een Agile Scrum omgeving. Veel vrijheid in combinatie met grote verantwoordelijkheid is een motto binnen het team. 

 

Het bedrijf vraagt:

  • Minimaal 5 jaar ervaring op het gebied van .NET, C#, MVC

  • Extensieve Frontend ervaring met Jquery en CSS zijn een pre

  

Over de organisatie

Het bedrijf waarin je komt te werken is een online marketingbedrijf dat zelf entertainmentwebsites bouwt en exploiteert. Op het hoofdkantoor werken ruim 50 gemotiveerde, ambitieuze en betrokken mensen, waarmee me de markt bedienen in meer dan 20 landen. Het kent een informele sfeer waar plezier in je werk voorop staat! Op kantoor kan je ook een potje tafelvoetbal spelen en uiteraard is er elke week een borrel.

Locatie Den Haag

 

Zij bieden:

  • Salaris van 3500 tot 5500 euro bruto p/m

  • Internet- en telefoonvergoeding

  • mobiliteitsvergoeding

  • pensioenregeling

  • Gratis lunch

 

Via ons

Je nieuwe baan vinden via BitConnect Recruitment betekend het kunnen kiezen uit de beste bedrijven, uitstekende arbeidsvoorwaarden en vooral volledig de ruimte om een weloverwogen besluit te nemen!

 

Neem direct contact met ons op voor een interview. Je kan recruiter Jurandy Westerhout bereiken op 0621701707 of via jurandy@bitconnect.nl   

bottom of page