top of page

NOC Engineer

Dienstverlener
Ede
Networks & Security

Bij een bedrijf dat innovative ICT-totaaloplossingen biedt op het gebied van internet, communicatie, security en cloud diensten.

 

De functie

BitConnect biedt jou de functie van NOC Engineer. Als NOC Engineer ben je dagelijks verantwoordelijk voor het monitoren, onderhouden, herstellen en uitbreiden van de ISP infrastructuur. Naast de dagelijkse operatie werk je aan het projectmatig uitwerken van nieuw ontwikkelde oplossingen en voel je je verantwoordelijk voor het verhogen van het kennisniveau van de collega’s om jou heen. Je detecteert (dreigende) netwerk- en dienstverstoringen en lost dit zoveel mogelijk zelfstandig op of zorgt dat dit met behulp van oplosgroepen en/of derde partijen wordt opgelost. Het gaat om monitoring van het netwerk en de dienstverlening, verzorgen van goede communicatie en informatie richting de diverse belanghebbenden, valideert changes om daarmee de continuïteit van de dienstverlening te waarborgen. De technische omgeving omvat o.a. CentOS, Debian, Linux, Windows servers, Cisco routers, de gangbare protocollen (o.a. HTTP, DNS, SMTP e.d.), Active Directory infrastructuur, BGP, monitoring d.m.v. SNMP en Zabbix, virtualisatie en load balancing.
 

Zij vragen:

  • Minimaal 2 jaar werkervaring als NOC Engineer

  • Het beheren Linux en Windows servers.
    Kennis van diverse scriptalen zoals Python, PowerShell en/of Perl zijn een

 

Het bedrijf

De organisatie waarin je komt te werken is ongeveer 150 medewerkers groot en biedt totaaloplossingen voor de zakelijke markt. Het is een vooruitstrevend bedrijf en een begrip in de markt. Het kent een professionele werkomgeving met doch een informele werksfeer

Locatie Ede.

 

Zij bieden:

  • Salaris van 3100 tot 4400 euro bruto p/m

  • Reiskostenvergoeding

  • Pensioensregeling

  • Goede interne en externe opleidingsmogelijkheden

 

Via ons

Je nieuwe baan vinden via BitConnect betekent het kunnen kiezen uit de beste bedrijven, uitstekende arbeidsvoorwaarden en vooral, volledig de ruimte krijgen om een weloverwogen besluit te nemen!

 

Neem direct contact met ons op voor een interview. Je kan recruiter Jurandy Westerhout bereiken op 0621701707 of via jurandy@bitconnect.nl

bottom of page