top of page

Network Systems Engineer

Dienstverlener
Utrecht
Networks & Security

Bij een stabiel ICT dienstverlener die zich kenmerkt als ‘to the point!’

 

De functie

BitConnect biedt jou de functie van Network Systems Engineer. Als Network Systems Engineer. Haal je requirements boven water (elicitation), via interviews met stakeholders of (het leiden van) workshops, documenteert requirements c.q. stelt software- en/of systeemspecificaties op, onderhandelt met stakeholders over conflicterende requirements (consolidation), managed en onderhoud requirements, adviseert over en managen van het engineering proces (requirements, architectuur en verificatie & validatie), zowel binnen projecten, offertes als bij de klant op diverse niveaus, bedenkt de functionele architectuur van grote en complexe systemen en verzorgt de technisch inhoudelijke aansturing van Agile teams. 

 

Zij vragen:

  • Een afgeronde WO- of HBO-opleiding op het gebied van System & Network Engineering, Informatica, Techniek of Natuurkunde.

  • Minimaal 3 jaar ervaring in de rol van Systems Engineer. 

  • Ervaring met de inrichting van bedrijfskritische systemen is een grote pre.

 

Het bedrijf

De organisatie waarin je komt te werken is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van mission critical IT-systemen, ofwel bedrijfskritische softwaresystemen die nooit uit mogen vallen. Voorbeelden zijn verkeer- en alarmcentrales (te land, ter zee en in de lucht), berichten- en commandocentrales en meldkamers. De werkzaamheden zijn verdeeld over drie domeinen: Traffic ManagementPublic Safety & Security en Defence & Space. Het is 80 medewerkers groot en biedt een informele, professionele werkomgeving, waar openheid, integriteit en een ‘no nonsense’ mentaliteit belangrijke normen zijn is stabiel en biedt je volop mogelijkheden voor groei en ontwikkeling.

Locatie Utrecht.

 

Zij bieden o.a.:

  • Salaris van 3100 tot 5100 euro bruto p/m

  • Mobiliteitsregeling

  • Flexibiliteit in de realisatie van de arbeidsuren

  • Telefoon + laptop

 

Via ons

Je nieuwe baan vinden via BitConnect betekent het kunnen kiezen uit de beste bedrijven, uitstekende arbeidsvoorwaarden en vooral, volledig de ruimte krijgen om een weloverwogen besluit te nemen!

 

Neem direct contact met ons op voor een interview. Je kan recruiter Jurandy Westerhout bereiken op 0621701707 of via jurandy@bitconnect.nl

bottom of page