top of page

Network Security Engineer

Retail
Veenendaal
Networks & Security

Bij een internationale retail organisatie cruciaal werk doen voor meerdere landen!

 

De functie

BitConnect biedt jou de functie van Network Security Engineer. Als Network Security Engineer ben jij verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met netwerkbeveiliging voor de Europese business units. Denk hierbij aan grote winkelketens in Nederland, België, Frankrijk, Spanje, Engeland en Oekraïne. Jij zorgt ervoor dat de systemen, applicaties en infrastructuur van de datacenters in Engeland en Nederland zijn beveiligd volgens de huidige standaarden en wetgeving. Ook op het gebied van cyberbeveiliging ben jij binnen de organisatie dé expert. Is er een incident met een hoge impact, dan weet je met geavanceerde analyses snel het probleem te tackelen en aanbevelingen te doen van de benodigde herstelstappen. Ook speel je een belangrijke rol richting jouw collega’s van IT Infrastructure, bij het verbeteren van de beveiliging van de IT-systemen.

 

Zij vragen:

  • Minimaal 3 jaar werkervaring in IT infrastructuur, cyber security technologieën, Windows, UNIX en webtechologieën, met name internet security.

  • Kennis van netwerkconcepten, zoals IP Networking, VLANs en basis routing/switching.

  • Ervaring met IDS/IPS-systemen.

  • Ervaring met ‘Vulnerability assessment’ en ‘penetration testing’ zijn een pre.

 

Het bedrijf

De organisatie waarin je komt te werken maakt deel uit van de Group IT Europe, de afdeling die alle Europese business units faciliteert op IT-gebied. Ieder jaar upgraden ze hun software en hardware, zodat ze altijd met state-of-the-art systemen werken en flexibel kunnen opereren in de markt. Iedere dag zoeken ze naar mogelijkheden om de gebruikte systemen te verbeteren en te innoveren. Hier doen ze dat zelf: ze schrijven zelf software, bouwen zelf systemen en rollen deze zelf uit. Daarbij heeft jouw werk echt impact: alles wat jij doet, is te herleiden tot volle of lege schappen in de winkels. Er heerst een informele, no-nonsense werksfeer, waarin open
Locatie nabij Veenendaal.

 

Zij bieden:

  • Salaris van 3200 tot 5500 euro bruto p/m

  • Minimaal 30 vakantiedagen

  • Personeelskorting

  • Reiskostenvergoeding

 

Via ons

Je nieuwe baan vinden via BitConnect betekent het kunnen kiezen uit de beste bedrijven, uitstekende arbeidsvoorwaarden en vooral, volledig de ruimte krijgen om een weloverwogen besluit te nemen!

 

Neem direct contact met ons op voor een interview. Je kan recruiter Jurandy Westerhout bereiken op 0621701707 of via jurandy@bitconnect.nl

bottom of page