top of page

Network Architect

Dienstverlener
Rotterdam
Networks & Security

Een veelzijdige functie waarbij je gebruikmaakt van zowel je consultancy- als engineeringcapaciteiten.

 

De functie

BitConnect biedt jou de functie van Network Architect. Hierbij wordt je betrokken bij het opstellen van architectuur blauwdrukken waarin oplossingen voor specifieke vraagstukken op het gebied van software, applicaties, processen, informatiestromen en bijbehorende interfaces gedefinieerd worden en je maakt de vertaalslag van deze architectuur blauwdrukken naar high level designs (HLD’s). De functionele eisen uit de door jou opgestelde HLD’s stem je volledig af met de low level designs (LLD’s) en change implementation plans (CIP’s). Het gaat om wensen en eisen van klanten m.b.t. netwerkinfrastructuren in kaart brengen en vastleggen, vertaalslag maken van architectuurblauwdrukken naar functionele ontwerpen (HLD’s), functionele eisen uit HLD’s volledig afstemmen met LLD’s en CIP’s, netwerkarchitecturen bewaken en consultants en engineers begeleiden en aansturen.

 

Zij vragen:

  • Bachelor en/of Master Technische Informatica, Technische Bedrijfskunde of vergelijkbaar;

  • Minimaal 1 jaar werkervaring als network architect;

  • 2 afgeronde Cisco CCNP-certificeringen (of vergelijkbaar niveau van bv. Juniper, HP of Huawei), CCIE-certificering is een pre

 

Het bedrijf

De organisatie waarin je komt te is een vendor onafhankelijke kennispartner op het gebied van Information Technology (IT) en Operations Technology (OT) een strategisch en technisch adviesbureau. Ze ondersteunen klanten in de gehele keten; van visie- en strategieontwikkeling tot en met uitvoering. Van het in kaart brengen van klantbehoeften, het vertalen hiervan naar architectuurblauwdrukken tot en met de globale en technische ontwerpen. Ook bieden ze consultancy voor het begeleiden van netwerkmigraties, implementaties en beheren van netwerken en security infrastructuren. Het is zo’n 50 medewerkers groot, is professioneel en kent gezellig informele sfeer.

Locatie Rotterdam

 

Zij bieden:

  • Contract voor onbepaalde tijd

  • 100% premievrij pensioenregeling

  • Leaseauto of mobiliteitsvergoeding

  • 25 vakantiedagen (mogelijkheid tot het bijkopen van vakantiedagen)

  • Macbook + iPhone

  • Bedrijfsfitness-regeling

 

Via ons

Je nieuwe baan vinden via BitConnect betekent het kunnen kiezen uit de beste bedrijven, uitstekende arbeidsvoorwaarden en vooral, volledig de ruimte krijgen om een weloverwogen besluit te nemen!

 

Neem direct contact met ons op voor een interview. Je kan recruiter Jurandy Westerhout bereiken op 0621701707 of via jurandy@bitconnect.nl

bottom of page