top of page

Netwerk Engineer Veiligheid

Overheid
Utrecht
Networks & Security

Bij een organisatie welke bezig is met het bouwen van een modern en robuust big data platform gerealiseerd in een private cloud. Je draagt bij aan maatschappelijke en relevante ontwikkelingen!
 

De functie

BitConnect biedt jou de functie van Netwerk Engineer. Als netwerk engineer ga je bezig zijn met het opzetten, toepassen en technisch beheren van complexe datacenter netwerk infrastructuren voor een grote multitenant/multiregion Openstack private cloud en Ceph cloud storage infrastructuur. Je komt in een DevOps team van ontwikkelaars, data scientists, grafische vormgevers en cloud- en big data system engineers, waarmee je samen gaat werken aan nieuwe uitdagingen. De technische omgeving omvat o.a. Data Center networking (Cisco CCNP Routing and Switching), Linux (Redhat/Ubuntu/Debian), Cumulus Linux, Netwerk security concepten (o.a. VPN -IPSEC/OpenVPN, TLS) of Cloud infrastructuren (OpenStack, AWS, Google Cloud).

 

Zij vragen:

  • Bachelor en/of Master degree

  • Afgeronde Cisco CCNP Routing en Switching certificering

  • Minimaal 3 jaar werkervaring als Netwerk Engineer

 

Het bedrijf

De organisatie waarin je komt te werken is heeft een essentieel maatschappelijk belang en draagt bij aan de veiligheid. De toekomstige omgeving wordt daarmee de nieuwe landelijke bron van informatievoorziening voor de gehele organisatie en zal doorgroeien naar een grootschalige omgeving in termen van gebruikers, gebruik en volume aan data. Binnen de agile aanpak werk je mee aan de totstandkoming en beheer van de applicaties.

Het kent een professionele omgeving.
Locatie omgeving Utrecht.

 

Zij bieden o.a.:

  • Salaris van 2450 tot 4050 obv 36-urige werkweek

  • 8% vakantie- en 8,33% eindejaarsuitkering

  • Goede pensioenregeling en betaald ouderschapsverlof

 

Via ons

Je nieuwe baan vinden via BitConnect betekent het kunnen kiezen uit de beste bedrijven, uitstekende arbeidsvoorwaarden en vooral, volledig de ruimte krijgen om een weloverwogen besluit te nemen!

 

Neem direct contact met ons op voor een interview. Je kan recruiter Jurandy Westerhout bereiken op 0621701707 of via jurandy@bitconnect.nl

bottom of page