top of page

Netwerk Engineer

Dienstverlener
Almere
Networks & Security

Bij een relatief kleine organisatie, flink groeiend en volop bouwend aan een Digitale Smart Society. Groei, ontwikkel en profiteer van de carrièremogelijkheden.

 

De functie

BitConnect biedt jou de functie van Netwerk Engineer. Als Netwerk Engineer ben jij mede verantwoordelijk voor het operationele netwerk van het bedrijf. Je onderhoudt het IP/ethernet netwerk en de hardware platformen van de verschillende diensten en zorgt dat deze ook storingsvrij blijven. Tevens verzorg je nieuwe klant-netwerkaansluitingen en begeleidt je nieuwe diensten en functionaliteiten. Tijdens de maandelijkse nachtdienst voer je onderhoud uit op het netwerk en de servers. De functie is heel divers en de werkzaamheden lopen uiteen van klantopleveringen en het ontwerpen van designs tot aan capaciteitsmanagement.
 

Zij vragen:

  • Minimaal 1 jaar ervaring als netwerk engineer

  • Kennis van Cisco, Juniper en/of Huawei

  • Ervaring met IPv4, IPv6, Ethernet switching, routing protocollen en Firewall technologiën

  • Kennis van IP-VPN, MPLS en BGP

 

Het bedrijf

De organisatie waarin je komt te werken is een onafhankelijke Managed Service Provider gericht op de zakelijke markt. Al sinds 2003 is het dé partij voor zakelijke communicatie- en internetoplossingen over glasvezel en andere breedbandverbindingen. Als geen ander weet het hoe belangrijk een betrouwbare communicatie toepassing is en zet zich dan ook altijd in voor de beste connectiviteitsoplossingen. Het doel van is om organisaties nu en in de toekomst optimaal te laten profiteren van de alsmaar toenemende mogelijkheden op ICT-gebied.

Het is 250 medewerkers groot en er heerst een hoge interne betrokkenheid.
Locatie Almere.

 

Zij bieden o.a.:

  • Salaris van 2700 tot 3700 euro bruto p/m

  • Bonus

  • 13de maand

  • 29 vakantiedagen

 

Via ons

Je nieuwe baan vinden via BitConnect betekent het kunnen kiezen uit de beste bedrijven, uitstekende arbeidsvoorwaarden en vooral, volledig de ruimte krijgen om een weloverwogen besluit te nemen!

 

Neem direct contact met ons op voor een interview. Je kan recruiter Jurandy Westerhout bereiken op 0621701707 of via jurandy@bitconnect.nl

bottom of page