top of page

Netwerk & Cloud Engineering Docent (parttime/fulltime)

Educatie
Utrecht
Networks & Security

Naast je baan en/of eigen bedrijf, praktijkgericht onderzoek doen, dan wel Hogeschooldocent zijn. Ook zonder ervaring in lesgeven, kan je middels kleinere en grotere trajecten instromen!

 

De functie

BitConnect biedt jou de functie van Hogeschooldocent Network & Cloud Engineering. Je verzorgt  onderwijs, zowel aan reguliere studenten als aan duaal studenten (die werk en studie combineren). Jouw focus ligt hierbij op IT Security, Cloud, Netwerken en overige infrastructuur. Jij helpt de studenten hierin hun weg te vinden. Zo geef je onder andere (werk)colleges, begeleid je practica en projecten en coach je studenten bij projecten en stages. Daarnaast begeleid je studenten bij hun studieloopbaan en persoonlijke ontwikkeling. Verder lever je een bijdrage aan de constante ontwikkeling van het onderwijs en ben je betrokken bij de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied, zoals bijvoorbeeld rondom Cyber Security, Cloud Infrastructuren, Netwerken en System Management.

 

Zij vragen:

  • Afgeronde masteropleiding (bij voorkeur in de ICT), rondt op korte termijn een masteropleiding af of bent vastbesloten om deze in combinatie met de baan te volgen.

  • Ervaring met Computer platformen (Linux en Windows), Cyber Security, Cloud Infrastructuren, Netwerken of System Management.

 

Het bedrijf

Aan het hogeschool is het instituut ICT sinds september in een gloednieuw pand getrokken met nieuwe labs, een gezellige foodcourt en Science café. Wat ICT techniek betreft, zitten ze aan het front! Zo leiden ze studenten op voor de toekomst, onder andere gericht op Block-chain, A.I., AR, big-data, Robotica. Het instituut kent zo'n 1700 studenten en is constant in ontwikkeling waarbij er steeds meer ruimte is voor zelfsturende teams, nieuwe uitstroomprofielen en innovatieve didactische concepten. Er is een hecht team waarbij je veel vrijheid krijgt, maar waar ook veel van je wordt verwacht natuurlijk.
Locatie Utrecht.

 

Zij bieden:

  • Salaris van 3500 tot 4900 euro bruto p/m

  • Gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,3%.

  • Keuze tussen een korte werkweek of meer verlof bij een langere werkweek

  • Flexibiliteit in werktijden.

  • Collectieve ziektekostenverzekering

  • Extra’s als een fietsplan, kortingen bij onder andere verzekeringen, software en sportfaciliteiten.

 

Via ons

Je nieuwe baan vinden via BitConnect betekent het kunnen kiezen uit de beste bedrijven, uitstekende arbeidsvoorwaarden en vooral, volledig de ruimte krijgen om een weloverwogen besluit te nemen!

 

Neem direct contact met ons op voor een interview. Je kan recruiter Jurandy Westerhout bereiken op 0621701707 of via jurandy@bitconnect.nl

bottom of page