top of page

Junior Systeem- & Netwerkbeheerder

Consultancy
Amsterdam
Infrastructure

Bij een klein en hechte club, gespecialiseerd op het Microsoft-platform. In je eigen tempo volledig getraind worden tot een volwaardig Consultant.

 

De functie

BitConnect biedt jou de functie van Junior Systeem- & Netwerkbeheerder. Je komt te werken in een team met  zeven zeer ervaren experts op diverse gebieden. Je start met het beantwoorden van calls en het leren kennen van de systemen en wordt afhankelijk van je kennis en ervaring, verder on the job getraind. De functie is uitdagend, veelzijdig en afwisselend. Naast dat je regelmatig op kantoor support biedt aan klanten reis je na je inwerkperiode naar klanten toe om werkzaamheden uit te voeren en onderhoud te plegen. Dagelijks registreren sensoren mogelijke risico's die automatisch in een ticket worden omgezet. Daarnaast bellen klanten storingen door, die door jou in een ticket gezet worden als je ze niet direct kan oplossen. Afhankelijk van de moeilijkheidsgraad en prioriteit worden de tickets ingedeeld en verwerkt door jou en je collegae. Naast dagelijks werkplek- server en netwerkbeheer, leer je ICT-projecten op te zetten en uit te voeren. Je leert ICT-infra te onderhouden en te analyseren en bewaakt de beschikbaarheid, veiligheid en continuïteit van informatiesystemen.


Zij vragen:

  • Mbo werk- & denkniveau

  • Uitstekende kennis van MS-Office producten (Excel, Wod en Outlook)

  • Enige kennis gewenst maar geen must, met Windows client-server 2008/2012/2016, ActiveDirectory, Group Policies, Exchange 2010/2013 en nieuwer, routers, switches, TCP/IP, Subnets en VPN verbindingen. 
     

Het bedrijf

De organisatie waarin je komt te werken is een betrouwbare IT-dienstverlener op het Microsoft-platform, Zo doet het veel werk op het gebied van cloud, netwerk, telefonie, plus de bijbehorende ondersteuning, voor kantoorautomatisering en CAD-oplossingen. Het is op dit moment zo’n 10 man groot en biedt daarom veel ruimte om te groeien en persoonlijke begeleiding. Een mooie plek om je carrière te starten en vorm te geven.

Standplaats locatie Amsterdam.

 

Zij bieden o.a.:

  • Salaris van 2500 tot 3000 euro bruto p/m

  • Bonusregeling

  • Reiskostenvergoeding

  • 23 vakantiedagen

 

Via ons

Je nieuwe baan vinden via BitConnect betekent het kunnen kiezen uit de beste bedrijven, uitstekende arbeidsvoorwaarden en vooral, volledig de ruimte krijgen om een weloverwogen besluit te nemen!

 

Neem direct contact met ons op voor een interview. Je kan recruiter Jurandy Westerhout bereiken op 0621701707 of via jurandy@bitconnect.nl

bottom of page