top of page

Java Developer Agile

Engineering
Eindhoven
Java

Bij een wereldleider op het gebied van R&D en Engineering, volop bezig zijn met innovatie en hiermee het ontwikkelen van de nieuwste producten en diensten.

 

De functie

BitConnect biedt jou de functie van Java Developer Agile. Als Java Developer zal je onderdeel uitmaken van een multidisciplinair Agile team en ben je betrokken bij de gehele software lifecycle. Zo ben je het ene moment bezig met het programmeren van de productie code, de volgende keer ben je software aan het ontwerpen of automatische testen aan het schrijven. Als Agile Java Developer werk je met verschillende technologieën en werk je mee aan alle onderdelen van de geautomatiseerde bouwstraten; van het schrijven van code tot aan de integratie van de software in productie. Qua technologie krijg je binnen een Virtualization, Containerization en DevOps omgeving te maken met Linux, XML, Python, TCP/IP Networking, GIT, Jenkins, Jira Puppet en Ansible.

 

Zij vragen:

  • Minimaal 2 jaar werkervaring met Java en Linux

  • Rijbewijs B

  • Ervaring met het werken binnen een Agile/Scrum omgeving is een sterke pre

 

Het bedrijf

De organisatie waarin je komt te is wereldwijd leider op het gebied van R&D en Engineering dienstverlening. Zij laten zich leiden door innovatie en hun drijfveer is het leven steeds makkelijker te maken. In Nederland krijg je de kans om een bijdrage te leveren aan projecten afkomstig uit een zeer divers en multisectorieel portfolio van meer dan 200 klanten! Met meer dan 45.000 collega’s in meer dan 30 landen, ben je in één klap onderdeel van een internationale community van technische experts. Samen brengen zij elke dag veel kennis en knowhow, en helpen ze de klanten in het ontwikkelen van hun nieuwste producten en diensten. Hiermee creëren we de leefwereld van morgen.

Locatie omgeving Eindhoven.

 

Zij bieden:

  • Contract voor onbepaalde tijd,

  • Salaris van 2800 tot 5200 euro bruto p/m (afhankelijk van je ervaring)

  • Lease auto.

  • Een individuele en collectieve bonus

  • Uitgebreide opleiding- en trainingsmogelijkheden

  • Een innovatiebudget en toegang tot het LAB, waar je met apparatuur zoals een oscilloscoop, 3D printer en lasercutter in teamverband eigen hobbyprojecten op kunt starten

 

Via ons

Je nieuwe baan vinden via BitConnect betekent het kunnen kiezen uit de beste bedrijven, uitstekende arbeidsvoorwaarden en vooral, volledig de ruimte krijgen om een weloverwogen besluit te nemen!

 

Neem direct contact met ons op voor een interview. Je kan recruiter Jurandy Westerhout bereiken op 0621701707 of via jurandy@bitconnect.nl

bottom of page