top of page

IT-Systeeembeheerder

Software
Barneveld
Infrastructure

Bij één van de grootste bedrijfssoftwarebedrijven ter wereld, werken met gepassioneerde collega’s in een internationale omgeving.

 

De functie

BitConnect biedt jou de functie van Systeembeheerder. Als Systeembeheerder ga je samen met een multidisciplinair team van professionals, ondersteuning bieden aan de ontwikkeling van de bedrijfssoftware en de uitrol naar zowel Cloud als naar lokale servers voor allerlei soorten gebruik, waaronder ontwikkeling, testen, trainen en demo’s. Je krijgt de kans om trainingen bij te wonen en volop de ruimte om professioneel te groeien. Onder de werkzaamheden vallen o.a een verscheidenheid aan eigen applicaties installeren, configureren en onderhouden voor het ontwikkelings- en vrijgaveproces. Deze toepassingen werken zowel op lokale servers als in de cloud (AWS). Ook biedt ondersteuning aan interne gebruikers bij problemen en/of vereisten, mbt de verschillende applicatie-omgevingen. Dit alles in nauwe samenwerking met de Development en IT-organisatie.
 

Zij vragen:

  • Minimaal 3 jaar ervaring met Windows-servers administratie

  • Kennis van scripttaal (zoals Perl, Python, Powershell)

  • Kennis van databases MS SQL Server of Oracle

  • Kennis van de IT-infrastructuur in Amazon Web Services (AWS) is een voordeel

 

Het bedrijf

De organisatie waarin je komt te werken is een internationaal bedrijf dat softwareproducten voor elk onderdeel van een onderneming levert. Het bouwt complete industriepakketten in de cloud en implementeert op efficiënte wijze technologie waarbij de gebruikerservaring voorop staat, waarbij datawetenschap wordt ingezet en die eenvoudig kan worden geïntegreerd in bestaande systemen. Het heeft wereldwijd 16.000 medewerkers verspreid over 178 kantoren. Je zal onderdeel zijn van een stabiel rijdende trein waarbinnen je meegetrokken wordt in het succes. 

Locatie Barneveld.

 

Zij bieden:

  • Salaris van 3100 tot 5100 euro bruto p/m

  • Reiskostenvergoeding

  • Pensioenregeling

  • Zieketekostenregeling

  • Bonus

 

Via ons

Je nieuwe baan vinden via BitConnect betekent het kunnen kiezen uit de beste bedrijven, uitstekende arbeidsvoorwaarden en vooral, volledig de ruimte krijgen om een weloverwogen besluit te nemen!

 

Neem direct contact met ons op voor een interview. Je kan recruiter Jurandy Westerhout bereiken op 0621701707 of via jurandy@bitconnect.nl

bottom of page