top of page

ICT Infrastructuur Specialist

Mechanical
Vleuten
Infrastructure

Bij een wereldwijd familiebedrijf gespecialiseerd in pompoplossingen. Wees een ambassadeur voor het Cloud platform en voel je thuis binnen een complexe infrastructuur!

 

De functie

BitConnect biedt jou de functie van ICT Infrastructuur Specialist. Als ICT Infrastructuur Specialist ga je bij dit bedrijf de stabiliteit, veiligheid, beschikbaarheid, kwaliteit en continuïteit van de infrastructuur bewaken. Het gaat o.a. om het begeleiden en initiëren van changes, samen met het team tweede- en derdelijns incidenten oplossen, onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, het verzorgen van technische koppelingen met applicaties en stelt procedures en werkinstructies op, het meehelpen bij de inrichting en beveiligen van omgevingen in de Cloud, meedenken met het verder ontwikkelen van de ICT Infrastructuur en het uitvoeren van projecten. De technische omgeving bevat o.a. LAN alsmede WAN) werkplekken, Cloud platform (Azure stack, O365, Dynamics365) gepland Exchange Online, Sharepoint Online en MS Flow.

 

Zij vragen:

  • Minimaal 3 jaar werkervaring als ICT Infrastructuur Specialist, binnen Microsoft omgeving

  • Cloud platform ervaring

  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

 

Het bedrijf

De organisatie waarin je komt te werken is onderdeel van een groter groep, is stabiel, professioneel,  financieel gezond, een familiebedrijf en bestaat uit internationale handels- en productiebedrijven in de chemische, proces-, voedingsmiddelen en farmaceutische industrie. Specifieke toepassingsgebieden zijn bijvoorbeeld waterbehandelingen, proces- en milieutechnologie. Wereldwijd zijn ze met 1750 collega’s in 25 landen waarvan zo’n 130 in Nederland verdeeld over twee locaties (Vleuten en Groningen). Het is onlangs verkozen tot dé nummer 1 in de Nederlandse top 100-maakindustrie!

Locatie Vleuten.

 

Zij bieden:

  • Salaris van 3200 tot 5200 euro bruto p/m

  • Reiskostenvergoeding

  • ziektekostenregeling

  • Pensioensregeling

  • Sport/Fitness abonnement

 

Via ons

Je nieuwe baan vinden via BitConnect betekent het kunnen kiezen uit de beste bedrijven, uitstekende arbeidsvoorwaarden en vooral, volledig de ruimte krijgen om een weloverwogen besluit te nemen!

 

Neem direct contact met ons op voor een interview. Je kan recruiter Jurandy Westerhout bereiken op 0621701707 of via jurandy@bitconnect.nl

bottom of page