top of page

Fullstack .Net ontwikkelaar

Bank
's Hertogenbosch
.Net

Bij een exclusief gerenommeerde financiële dienstverlener met een rijke historie. Veel ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap, waardoor je veel impact kan maken binnen jouw vakgebied!

 

De functie

BitConnect Recruitment biedt je de functie aan van Fullstack .Net ontwikkelaar bij een Bank. Als Fullstack .Net ontwikkelaar bij deze organisatie ga je binnen een multidisciplinair scrum-team met 5 andere ontwikkelaars, diverse applicaties ontwikkelen ter ondersteuning van administratieve en bancaire processen. Ook houdt je je bezig met innovatieve responsive web-apps van Development tot aan Productie..De technologieën die hierbij gebruikt worden zijn onder andere C#, ASP.NET MVC/ WebForms, ASP.NET Web API, Entity Framework, WCF en SQL Server. Hierbij gaat het om het leveren van echte business value. Hierdoor krijgt het team de ruimte om zoveel mogelijk verantwoordelijkheid te nemen en zich zo verder te ontwikkelen.

 

Zij vragen:

  • Minimaal 4 jaar werkervaring als C# ASP.NET ontwikkelaar

  • Frameworks als nHibernate en/of Entity

  • Kennis van Azure DevOps en CI/CD zijn een pré

 

Over de organisatie

Het bedrijf waarin je komt te werken heeft een 275 jaar rijke historie, als de oudste onafhankelijk  een bank van Nederland. Het richt zich op het behoud en opbouw van kapitaalkrachtige particuliere- en institutionele klanten. Met ruim 1600 medewerkers kent het een formeel, professioneel doch dynamische werkomgeving.

Locatie Den Bosch

 

Zij bieden:

  • Salaris van 3500 tot 5500 euro bruto p/m

  • Mobiliteitsvergoeding

  • Ziektekostenregeling

  • Pensioensregeling

  • Opleiding- en ontwikkeltraject

 

Via ons

Je nieuwe baan vinden via BitConnect Recruitment betekend het kunnen kiezen uit de beste bedrijven, uitstekende arbeidsvoorwaarden en vooral volledig de ruimte om een weloverwogen besluit te nemen!

 

Neem direct contact met ons op voor een interview. Je kan recruiter Jurandy Westerhout bereiken op 0621701707 of via jurandy@bitconnect.nl   

bottom of page