top of page

Embedded Engineer

Software house
Eindhoven
C / C++ Embedded

Bij een bedrijf dat software maakt voor innovatieve technologie! Het biedt je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te ontplooien. Samen werken aan het beleven van jouw droombaan!

 

De functie

BitConnect biedt jou de functie van Embedded Software Engineer, bij een software ontwikkelaar en zakelijke dienstverlener. Als Embedded Software Engineer ontwerp je hoogwaardige software voor embedded systemen in verschillende domeinen. Je bent betrokken bij het volledige ontwikkeltraject en wordt uitgedaagd om een actieve bijdrage te leveren aan het overtreffen van de verwachtingen van de klant. In samenwerking met je fieldmanager & carrièrebegeleider werk je aan jouw persoonlijke carrièreplan en gaan jullie op zoek naar projecten waar jij gelukkig van wordt met voldoende technische uitdaging. Het gaat erom dat je lekker voelt in je werk. Alleen zo ben je van optimale waarde voor jezelf, de klant en voor de organisatie.

 

Zij vragen:

  • Minimaal een afgeronde HBO opleiding

  • Vanaf 1 jaar commerciële werkervaring met C/C++

  • Ervaring met andere programmeertalen zoals Java zijn een pre

 

Het bedrijf

De organisatie waarin je komt te werken bestaat uit 60 gemotiveerde professionals die voor 200% voor hun carrière gaan! Dat willen ze ook voor jou! Het maakt software voor innovatieve technologie met de focus op het verrijken van levens. Die van opdrachtgevers, de maatschappij én interne mensen. Zowel nu als in de toekomst. Zij geloven dat de toekomst draait op technologie, maar zeker wel aangestuurd door mensen. De software oplossingen brengen ideeën tot leven. Wat je jezelf ook voorstelt, waar je ook mee komt, bij dit bedrijf kan je het realiseren. Van idee naar prototype tot een werkend product.
Locatie Eindhoven.

 

Zij bieden:

  • Salaris van 2500 tot 5500 euro bruto per maand

  • Leaseauto of een mobiliteitsvergoeding

  • Netto onkostenvergoeding per maand

  • Mogelijkheid tot het flexibel kopen en verkopen van vakantiedagen

  • Ongelimiteerd opleidingsbudget indien de opleidingen die je uitkiest relevant zijn

  • Individuele bonusregeling en een collectieve winstdelingsregeling

  • Uitgebreide pensioenregeling

 

Via ons

Je nieuwe baan vinden via BitConnect betekent het kunnen kiezen uit de beste bedrijven, uitstekende arbeidsvoorwaarden en vooral, volledig de ruimte krijgen om een weloverwogen besluit te nemen!

 

Neem direct contact met ons op voor een interview. Je kan recruiter Jurandy Westerhout bereiken op 0621701707 of via jurandy@bitconnect.nl

bottom of page