top of page

C++ / Lua Engineer

Robotics
Zwolle
C / C++ Embedded

Nieuwe technologie ontwikkelen bij een robotics organisatie, die inhouse ontwerpt en produceert.

 

De functie

BitConnect biedt jou de functie van C++ / Lua Engineer. Als application-engineer speel je een centrale rol in de robotica-revolutie. Je ontwikkelt softwaretoepassingen voor robots met behulp van C++ en Lua. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team van engineers en software-experts. Voor elke klant moeten de robots specifieke taken uitvoeren. Het team past daardoor de hardware aan. Je maakt aangepaste softwaretoepassingen op basis van modulaire bouwstenen. Je werk als ontwerper van software-applicaties is hierdoor divers, hands-on en je ziet het resultaat van je werk direct in de praktijk. Prachtige robots voeren door jou ingevoerde taken direct en real-time uit. Spelen met echte robots dus!

 

Zij vragen:

  • IT gerelateerde Bachelor / WO (afrondend)

  • Ervaring met C++ en/ of Lua

  • Robotica, machine learning en /of softwareontwerp ervaring zijn een plus

 

Het bedrijf

De organisatie waarin je komt te werken is marktleider op het gebied van ‘vision guided robotics’. Ze verbreden de reikwijdte van robotica op een radicale manier, door intelligentie en hardware te bouwen voor de perfecte “hand-oog” -coördinatie. Het bestaat uit een klein, multidisciplinair team van creatieve ingenieurs. Op de gloednieuwe werkplek vindt alles plaats; van research tot development, tot realisatie in de praktijk. Alle disciplines werken samen aan innovatieve robotsystemen die de industrie slimmer maken.

Locatie Zwolle.

 

Zij bieden:

  • Salaris van 2500 tot 4500 euro bruto p/m

  • Reiskostenvergoeding

  • Aanvullende secundaire voorwaarden

 

Via ons

Je nieuwe baan vinden via BitConnect betekent het kunnen kiezen uit de beste bedrijven, uitstekende arbeidsvoorwaarden en vooral, volledig de ruimte krijgen om een weloverwogen besluit te nemen!

 

Neem direct contact met ons op voor een interview. Je kan recruiter Jurandy Westerhout bereiken op 0621701707 of via jurandy@bitconnect.nl

bottom of page