top of page

Allround Systeembeheerder  

Retail
Amersfoort
Infrastructure

Bij een organisatie dat zich richt op de verkoop van babyartikelen. Een brede functie binnen een leuke omgeving en veel waardering van collega’s voor je werk!

 

De functie

BitConnect biedt jou de functie van Allround Systeembeheerder. Als Systeembeheerder gaan jullie als team samen ervoor zorgen dat het beheer, onderhoud en (externe) ontwikkeling van de technische infrastructuur (werkplekbeheer, randapparatuur, telefonie, opslagsystemen, servers en netwerk) van het Servicekantoor en alle filialen lekker soepel verloopt. Als team zorgen jullie ervoor dat alle gebruikers hun werk kunnen doen en daarom zijn jullie super belangrijk! En dat realiseren de collega’s ook zeker, daarom krijgen jullie regelmatig taart, bier en applaus! 😉 De onderdelen ‘ICT veiligheid’ en ‘ICT bedrijfscontinuïteit’ vormen een belangrijk onderdeel van de functie. Je bent grotendeels samen met collega Desley, aan het werk op het kantoor in Amersfoort, maar ook indien nodig op pad in de winkels in het land! Leuk voor de afwisseling!

 

Zij vragen:

  • MBO+ werk- en denkniveau

  • Minimaal 1 jaar werkervaring als Microsoft Systeembeheerder

  • Ervaring in het beheren van een retail omgeving is een pre

 

Het bedrijf

De organisatie waarin je komt te werken is dé winkel die zich richt op het verkopen van babyartikelen en alles wat daarbij komt kijken. Ze hebben op dit moment ongeveer 50 filialen verspreid door heel Nederland, verdeeld in Megastores en Citystores. Het Servicekantoor waar je komt te werken heeft een leuke informele sfeer waar naast goed werk leveren het draait om plezier maken.

Locatie Amersfoort.

 

Zij bieden:

  • Salaris van 2700 tot 3900 euro bruto p/m

  • Collectieve ziektekostenverzekering

  • Reiskostenvergoeding

  • Korting bij diverse sportscholen

  • Korting op het assortiment.

 

Via ons

Je nieuwe baan vinden via BitConnect betekent het kunnen kiezen uit de beste bedrijven, uitstekende arbeidsvoorwaarden en vooral, volledig de ruimte krijgen om een weloverwogen besluit te nemen!

 

Neem direct contact met ons op voor een interview. Je kan recruiter Jurandy Westerhout bereiken op 0621701707 of via jurandy@bitconnect.nl

bottom of page