top of page

Allround Systeembeheerder

Softwarehuis
Deventer
Infrastructure

Bij een visionair, die gespecialiseerd is in het bouwen van grote innovatieve platformen om te verbinden. Dit binnen onderwijs, gezondheidszorg, de overheid en financiële instellingen.

 

De functie

BitConnect biedt jou de functie van Allround Systeembeheerder. Als allround Systeembeheerder ga je aan de slag om de resilience van de platformen te vergroten en help je in de transitie van de oude naar nieuwe systemen (zoals Cloud, open stack, Azure etc.), daarbij zorgdragend voor het stabiel door blijven draaien van de oude systemen. De technische omgeving omvat Virtualisatie (Hyper-V) en diverse storage en back-up oplossingen, Linux, Open Stack, Fortigate/Fortiswitch, PowerShell en VOIP, Netwerken (routing/switching/firewall), Microsoft serverproducten, o.a. SQL, SCCM, Office 365, Azure AD, Enterprise Mobility + Security, Intune, Scripting- / ontwikkel met bijvoorbeeld Java, Phyton en SQL.

 

Zij vragen:

  • Rijbewijs B (ivm bezoeken van eigen datacenters)

  • Minimaal 3 jaar werkervaring als Systeembeheerder

  • Scripting- / ontwikkelervaring is een pre

 

Het bedrijf

Je komt te werken in een hechte organisatie met ruim 1000 medewerkers. De slimme en eigenwijze medewerkers bedenken en bouwen eigen IT-oplossingen met Impact! Daarmee helpen ze uiteenlopende klanten in Finance, Onderwijs, Overheid en Zorg. Bij Onderwijs en Zorg bijvoorbeeld, hebben ze 85% marktaandeel. Dit bedrijf bouwt betekenisvolle oplossingen en hier kan jij een onderdeel van uitmaken!

Locatie Deventer.

 

Zij bieden:

  • Salaris van 3100 tot 4300 euro bruto p/m

  • Mobiliteitsregeling

  • Laptop + telefoon

  • Pensioenregeling

  • Ziektekostenregeling

 

Via ons

Je nieuwe baan vinden via BitConnect betekent het kunnen kiezen uit de beste bedrijven, uitstekende arbeidsvoorwaarden en vooral, volledig de ruimte krijgen om een weloverwogen besluit te nemen!

 

Neem direct contact met ons op voor een interview. Je kan recruiter Jurandy Westerhout bereiken op 0621701707 of via jurandy@bitconnect.nl

bottom of page