top of page

.Net Developer ICT Dienstverlener

Consultancy
Groningen
.Net

Bij een solide club, inhouse software development alsmede externe projecten. Een organisatie dat zich toespitst op de regio en daarbij de opdrachten. Active deelnemer aan hogescholen en universiteiten. 

 

De functie

BitConnect Recruitment biedt je de functie aan van .Net Developer bij een ICT Dienstverlener. Als .Net Developer bij deze organisatie ga je binnen een Microsoft Unit team van bijna vijftien Microsoft specialisten binnen Get There ICT Solutions. Dit team met ervaren en gecertificeerde software engineers en software architecten werkzaam in Noord-Nederland bij toonaangevende klanten of werken aan inhouse aan klantprojecten. Samen met het team werk blijvend aan kennisbehoud, kennisopbouw, kennisdeling en innovatie. Onder andere vanuit Microsoft Build worden nieuwe ideeën en initiatieven geboren. Momenteel doet het team bijvoorbeeld research naar de toepassingsmogelijkheden van de HoloLens en Internet of Things.

 

Zij vragen:

  • Minimaal 3 jaar werkervaring met C# .Net

  • Ervaring met frontend, backend, middleware development en databases;

  • Microsoft-certificering(en) zijn een pre

 

Over de organisatie

Bij dit bedrijf ga je binnen een hechte en gedreven team werken aan aansprekende en complexe ICT-trajecten in het noorden van Nederland. Het is een combinatie van inhouse Agile software development, het ontwikkelen van eigen software producten en ICT detachering. Mensen die hier werken kiezen voor een inhoudelijk interessante functie in combinatie met een gemoedelijke bedrijfscultuur. Bij deze orgnisatie gaat het om nieuwe werelden te ontdekken. Daarom delen ze actief hun kennis, ervaring en ideeën. Dat doen ze door: het verzorgen van hands-on labs, workshops en gastcollege’s op hogescholen en universiteiten; het opstarten van eigen inhouse R&D-projecten en door structureel deel te nemen aan de meest bekende ICT events in (Noord-)Nederland.

Locatie Groningen.

 

Zij bieden:

  • Salaris van 3000 tot 5000 euro bruto p/m

  • Mobiliteitsregeling

  • Bonusregeling

  • Innovatieregeling

  • Carrièreplan

 

Via ons

Je nieuwe baan vinden via BitConnect Recruitment betekend het kunnen kiezen uit de beste bedrijven, uitstekende arbeidsvoorwaarden en vooral volledig de ruimte om een weloverwogen besluit te nemen!

 

Neem direct contact met ons op voor een interview. Je kan recruiter Jurandy Westerhout bereiken op 0621701707 of via jurandy@bitconnect.nl   

bottom of page